Siirry sisältöön
Etusivulle

Johdon esittely

RISTO LEPO
MAAJOHTAJA

Nosto-käteisautomaatit omistavan ja sen liiketoiminnoista vastaavan Nokas CMS Oy:n johtajalla Risto Lepolla on vuosikymmenien kokemus koti- ja ulkomaan maksuliikenteen hoidosta, käteisvaluuttakaupasta ja käteisautomaateista.

Riston työura alkoi pankissa. Risto työskenteli yli vuosikymmenen pankkialalla, keskittyen yrityspankkipuolen koti- ja ulkomaantoimintoihin. Pankkiuran jälkeen Riston toiminut Forex Bank Ab maajohtajana, Thomas Cook Global and Financial Services:in maajohtajana sekä Travelex Group ja Change Group International Suomen maajohtajana sekä sen Pohjoismaiden yritystoimintojen kehitysjohtajana.

Vapaa-ajalla Risto nauttii liikunnasta ja luonnosta. Puolison ja aikuisten lasten lisäksi perheeseen kuuluvat myös koira, kissa ja kaksi hevosta.

Risto rentoutuu myös moottoripyörän selässä. Yhdessä ystävien kanssa tehtävät moottoripyöräretket ympäri Eurooppaa ovat vuoden ehdottomia kohokohtia.

Ja kyllä, Ristolta löytyy lompakostaan aina pieni määrä käteistä. Käteinen on kätevä ja turvallinen tapa maksaa pieniä ostoksia. Lisäksi käteinen toimii maksuvälineenä aina – mansikat saa ostettua torilta myös siinäkin tapauksessa, että torikauppiaan maksupääte ei saa yhteyttä Internetiin.

 

MEDIALLE

Riston henkilökuvat löytävät täältä.

Ajankohtaista