Hoppa över till innehållet
Hem

Nosto-kontantautomaterna som är redan i bruk

Följande Nosto-kontantautomaterna är i bruk i Helsingfors: Nosto Alepa Malminkartano, Nosto S-Market Lassila, Nosto Alepa Perämiehenkatu, Nosto S-Market Ruoholahti, Nosto Alepa Porvoonkatu, Nosto S-Market Vallila, Nosto S-Market Lauttasaari, Nosto S-Market Itälahdenkatu, Nosto S-Market Ympyrätalo, Nosto Alepa Kisahalli, Nosto S-Market Pitäjänmäki, Nosto Alepa Kohjolankatu Käpylä, Nosto S-Market Konala, Nosto Alepa Vartiokylä, Nosto S-Market Maunula, Nosto Alepa Paloheinä, Nosto S-Market Torpparinmäki, Nosto Alepa Pukinmäki, Nosto Prisma Itäkeskus, Nosto Alepa Pohjois Haaga, Nosto Alepa Tapaninkylä, Nosto S-Market Jakomäki, Nosto Alepa Suosaaren Satama, Nosto S-Market Malmi, Nosto Prisma Viikki, Nosto S-Market Meri Rastila, Nosto Alepa Erätori, Nosto S-Market Herttoniemi, Nosto Alepa Roihuvuori och Nosto Alepa Puotinharju.

Följande Nosto-kontantautomaterna är i bruk i Vanda: Nosto Prisma Tikkurila, Nosto Prisma Tikkurila 2, Nosto S-Market Hakunila, Nosto S-Market Koivukylä, Nosto Alepa Kuulakuja, Nosto Abc Ilola, Nosto S-Market Korson Asema, Nosto S-Market Kaivoksela och Nosto Alepa Rajatorppa.

Följande Nosto-kontantautomaterna är i bruk i Esbo: Nosto S-Market Olari, Nosto S-Market Malminmäki, Nosto S-Market Kivenlahdentie, Nosto S-Market Saunalahti, Nosto S-Market Nihtisilta, Nosto S-Market Pohjois-Tapiola, Nosto Alepa Laajalahti, Nosto S-Market Lähderanta och Nosto S-Market Espoon Keskus.
Följande Nosto-kontantautomaterna är också i bruk: Nosto S-Market Hyvinkää i Hyvinge, Nosto Prisma Hyvinkää i Hyvinge, Nosto S-Market Idänpää i Tavastehus, Nosto Prisma Hämeenlinna 2 i Tavastehus, Nosto Prisma Järvenpää 3 i Träskända, Nosto S-Market Jokela i Jokela, Nosto Prisma Kerava i Kervo, Nosto Prisma Kerava 2 i Kervo, Nosto S-Market Mäntsälä i Mäntsälä, Nosto S-Market Näsi och Nosto S-Market Näsi 2 i Borgå, Nosto S-Market Tuusula MB2 i Tusby, Nosto Alepa Riihikallio i Tusby, Nosto ABC Kuninkaantie i Vanhakylä, Nosto S-Market Loviisa i Lovisa, Nosto S-Market Inkoo Inkoossa, Nosto Prisma Kirkkonummi i Kyrkslätt, Nosto Prisma Kaleva 2 i Tammerfors, Nosto Prisma Linnainmaa 2 i Tammerfors, Nosto Prisma Koivistonkylä 2 i Tammerfors, Nosto Prisma Nokia i Nokia, Nosto S-Market Järvenpää i Träskända, Nosto S-Market Nurmijärvi i Nurmijärvi, Nosto Alepa Kellokoski i Mariefors ja Nosto Haminan Ostoskeskus i Fredrikshamn.

Aktuellt