Hoppa över till innehållet
Hem

Säkra kontantuttag utan extra kostnader.

Vi vill ge dig ännu fler möjligheter att själv välja var du tar ut kontanter. Och att du kan göra det utan extra uttagskostnader. Nu är det möjligt, eftersom uttag i alla kontantautomater i Finland kostar lika mycket för konsumenterna.

I samarbete med S-gruppen vill vi säkerställa att det fortsättningsvis finns kontantautomater där människor normalt rör sig. Därför letar vi hela tiden efter nya lämpliga platser för våra Nosto-kontantautomater. Vi har inlett en utvidgning av Nosto-kontantautomatnätverket under 2017 och fortsätter att etablera nya automater över hela Finland under 2018.

Nosto-kontantautomaterna är säkra och lättanvända. Utöver 50- och 20-eurossedlar kan du ta ut 10-eurossedlar. Du kan göra uttag med de vanligaste betalkorten, som Visa, Visa Electron, Mastercard osv.

Vi tar inte ut några avgifter av konsumenterna för användning av kontantautomaterna. Din bank kan däremot ta ut en serviceavgift för användning av en Nosto-kontantautomat. Avgiften är dock inte högre än vid användning av andra kontantautomater i Finland. Kontrollera dina kortvillkor innan du gör uttag.

Aktuellt