Siirry sisältöön
Etusivulle

Jo käytössä olevia Nosto-automaatteja

Seuraavat Nosto-automaatit ovat käytössä Helsingissä: Nosto Alepa Malminkartano, Nosto S-Market Lassila, Nosto Alepa Perämiehenkatu, Nosto S-Market Ruoholahti, Nosto Alepa Porvoonkatu, Nosto S-Market Vallila, Nosto S-Market Lauttasaari, Nosto S-Market Itälahdenkatu, Nosto S-Market Ympyrätalo, Nosto Alepa Kisahalli, Nosto S-Market Pitäjänmäki, Nosto Alepa Kohjolankatu Käpylä, Nosto S-Market Konala, Nosto Alepa Vartiokylä, Nosto S-Market Maunula, Nosto Alepa Paloheinä, Nosto S-Market Torpparinmäki, Nosto Alepa Pukinmäki, Nosto Prisma Itäkeskus, Nosto Alepa Pohjois Haaga, Nosto Alepa Tapaninkylä, Nosto S-Market Jakomäki, Nosto Alepa Suosaaren Satama, Nosto S-Market Malmi, Nosto Prisma Viikki, Nosto S-Market Meri Rastila, Nosto Alepa Erätori, Nosto S-Market Herttoniemi, Nosto Alepa Roihuvuori sekä Nosto Alepa Puotinharju.

Seuraavat Nosto-automaatit ovat käytössä Vantaalla: Nosto Prisma Tikkurila, Nosto Prisma Tikkurila 2, Nosto S-Market Hakunila, Nosto S-Market Koivukylä, Nosto Alepa Kuulakuja, Nosto Abc Ilola, Nosto S-Market Korson Asema, Nosto S-Market Kaivoksela ja Nosto Alepa Rajatorppa.

Seuraavat Nosto-automaatit ovat käytössä Espoossa: Nosto S-Market Olari, Nosto S-Market Malminmäki, Nosto S-Market Kivenlahdentie, Nosto S-Market Saunalahti, Nosto S-Market Nihtisilta, Nosto S-Market Pohjois-Tapiola, Nosto Alepa Laajalahti, Nosto S-Market Lähderanta ja Nosto S-Market Espoon Keskus.
Myös seuraavat Nosto-automaatit ovat käytössä: Nosto S-Market Hyvinkää Hyvinkäällä, Nosto Prisma Hyvinkää Hyvinkäällä, Nosto S-Market Idänpää Hämeenlinnassa, Nosto Prisma Hämeenlinna 2 Hämeenlinnassa, Nosto Prisma Järvenpää 3 Järvenpäässä, Nosto S-Market Jokela Jokelassa, Nosto Prisma Kerava Keravalla, Nosto Prisma Kerava 2 Keravalla, Nosto S-Market Mäntsälä Mäntsälässä, Nosto S-Market Näsi ja Nosto S-Market Näsi 2 Porvoossa, Nosto S-Market Tuusula MB2 Tuusulassa, Nosto Alepa Riihikallio Tuusulassa, Nosto ABC Kuninkaantie Vanhakylässä, Nosto S-Market Loviisa Loviisassa, Nosto S-Market Inkoo Inkoossa, Nosto Prisma Kirkkonummi Kirkkonummella, Nosto Prisma Kaleva 2 Tampereella, Nosto Prisma Linnainmaa 2 Tampereella, Nosto Prisma Koivistonkylä 2 Tampereella, Nosto Prisma Nokia Nokialla, Nosto S-Market Järvenpää Järvenpäässä, Nosto S-Market Nurmijärvi Nurmijärvellä, Nosto Alepa Kellokoski Kellokoskella ja Nosto Haminan Ostoskeskus Haminassa.

Ajankohtaista