FI| SV| EN
Asiakaspalvelu:
+358 207 520 530

Usein kysyttyä

  1. Tuoko Nosto-käteisautomaattien käyttö asiakkaalle ylimääräisiä kuluja? Ei tuo. Nosto-käteisautomaattien käyttö on asiakkaille täsmälleen samanhintaista kuin muidenkin käteisautomaattien käyttö. Käteisnoston tarkka hinta riippuu asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta.
  2. Eroavatko Nosto-käteisautomaatit toiminnollisuuksiltaan muista käteisautomaateista? Nosto-käteisautomaattien käyttö on yhtä helppoa ja turvallista kuin muidenkin käteisautomaattien, ja niistä löytyy tutut ominaisuudet, kuten esim. käteisnosto ja saldotiedustelu (Tällä hetkellä mahdollista Mastercardilla, Visalle tulossa lähiaikoina). Nosto-käteisautomaateista saa myös 10 euron seteleitä.
  3. Mitä kortteja Nosto-automaateissa voi käyttää? Käteisnostot ovat mahdollisia yleisimmillä maksukorteilla kuten Visa (Visa, Visa Electron, Plus), MasterCard (MasterCard, Maestro, Cirrus). Siis lähestulkoon kaikkia Suomalaisten pankkien myöntämiä kortteja sekä suurinta osaa ulkomaisten pankkien myöntämistä korteista.
  4. Mitä seteleitä Nosto-käteisautomaatista voi nostaa? Käteisautomaatistamme voi nostaa 10 €, 20 € ja 50 € seteleitä.
  5. Mistä löydän lähimmän Nosto-käteisautomaatin? Lähimmän Nosto–käteisautomaatin löydät helposti nostoautomaatti.fi etusivulta.
  6. Käteisautomaatti ei hyväksy korttiani? Varmista että sinun käyttämäsi kortti on kohdan 3 mukainen. Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme tai kortin myöntäneeseen pankkiin.
  7. Nosto-käteisautomaatti on epäsiisti tai siinä on jotain poikkeavaa? Seuraamme käteisautomaattiemme toimintaa jatkuvasti, sekä huollamme ja siistimme automaatteja säännöllisesti. Jos kuitenkin havaitset, että automaattimme on epäsiisti tai siinä on jotain poikkeavaa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, numeroon 0207 520 530.
  8. Nostin käteistä Nosto-käteisautomaatista, mutta tilitiedossani ei näy veloitusta? Käteisnostosta tulee katevaraus heti käteisnoston jälkeen, samalla tavalla kuin maksupäätetapahtumista, mutta varsinainen veloitus näkyy, pankista riippuen, seuraavien pankkipäivien kuluessa.

Ajankohtaista