Siirry sisältöön
Etusivulle

Automaattiverkostomme uudistuu. Puuttuuko alueeltanne käteisautomaatti? Ehdota meille!

Nosto-käteisautomaattien verkosto uudistuu vuoden 2024 aikana. Laajennamme verkostoamme ja etsimme aktiivisesti uusia sijoituspaikkoja käteisautomaateillemme. Osana verkostomme uudistamishanketta yhteistyömme S-ryhmän kanssa päättyy, minkä johdosta heidän toimipisteissä sijainneet Nosto-automaatit poistuvat vuoden 2024 aikana.

Ajantasaisen automaattiemme sijainnin löydät osoitteesta nostoautomaatti.fi

Olemme käteisen puolesta – kaikille suomalaisille, kaikkialla Suomessa

Noston tehtävänä on varmistaa, että käteisautomaattipalvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa, aina Etelä-Suomesta Lappiin.

Vaikka maksutavat digitalisoituvat kovaa vauhtia, on käteisellä vielä pitkään merkittävä asema maksuvälineenä suomalaisille. Lähes jokainen meistä käyttää ajoittain käteistä, esimerkiksi lahjana tai pienissä maksuissa. Lisäksi lähes 350 000 suomalaiselle käteinen on edelleen ensisijainen maksuväline. Käteisellä on myös tärkeä rooli maamme huoltovarmuuden turvaamisessa sekä vastuullisen rahankäytön oppimisessa.

Käteisellä on myös positiivinen vaikutus talouteen ja yrityksiin. Etenkin kaupat, kauppakeskukset, kunnat ja muut suuret yhteisöt hyötyvät merkittävästi käteisautomaatin läheisyydestä.


Puuttuuko alueeltanne käteisautomaatti? Ehdota meille!

Osana automaattiverkostomme uudistamista kutsumme sinut mukaan! Onko sinulla mielessä paikka tai alue, jossa käteisautomaatin tarve on suuri?

Tämä on tilaisuutesi auttaa yhteisöäsi ja parantaa alueesi palveluita. Arviomme saadut ehdotukset ja parhaille niistä tuomme Nosto-käteisautomaatit vuoden 2024 aikana!​

Anna äänesi kuulua osoitteessa: nostoautomaatti.fi


Lisätietoja medialle ja yrityksille:

Risto Lepo, maajohtaja
Nosto käteisautomaatit
puh. +358 40 544 2247
risto.lepo@nokas.com

Ajankohtaista