Helppokäyttöisten ja turvallisten Nosto-automaattien verkosto ulottuu jo lähes kaikkialle Suomeen. Joko teidän kunnastanne löytyy sellainen?

Vaikka eri maksutapojen kirjo on laaja, myös käteistä rahaa käytetään edelleen. Haluamme tuoda käteispalvelut takaisin niihin kuntiin, joissa niitä tarvitaan eniten.
Etsimme Nosto-automaateille jatkuvasti uusia sijoituspaikkoja, joissa on tarve ja riittävä volyymi käteisnostoille.

Jos kunnassanne on tarvetta parantaa käteispalvelujen saatavuutta, olemme kiinnostuneita kuulemaan lisää!

Yhteydenotto onnistuu oheisella lomakkeella:

Kaipaako kuntanne nostoa?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Lue lisää yhteistyöstä Noston kanssa!

Miksi on tärkeää turvata käteispalvelujen saatavuus?

Monille ihmisille, etenkin iäkkäille, käteinen raha on yhä se tutuin ja turvallisin maksuväline. Alaikäisille se on kätevä tapa antaa viikko- ja kaupparahaa. Lisäksi Suomessa on lähes 350 000 maksuhäiriöistä täysi-ikäistä, joiden on hankala saada maksukorttia pankiltaan. Siksi käteisen saatavuus ja käyttö maksuvälineenä on tärkeää kansalaisten yhdenvertaisuuden kannalta.

Käteisraha mahdollistaa asioinnin myös kriisitilanteissa tai digitaalisen maksuliikenteen häiriöiden yhteydessä. Käteisen kysyntä ja tarve on kasvanut poikkeusaikoina entisestään ja harvoin tuodaan esille, että käteinen on ainoa oikeasti kotimainen maksuväline.

Käteisnostot turvallisesti ja ilman ylimääräisiä kuluja

Nosto-automaatteja on jo lähes 600 eri puolilla Suomea. Löydät niitä muun muassa kauppakeskuksista sekä kauppojen ja huoltoasemien yhteydestä.

Nostoja voit tehdä yleisimmillä maksukorteilla, kuten esimerkiksi Visalla, Visa Electronilla ja Mastercardilla. Nosto-automaatit eivät peri maksua suomalaisilla korteilla tehdyistä nostoista.

Lisätietoa Nosto-käteisautomaateista ja niiden sijainneista löydät täältä