Skip to content
Home

New Nosto ATMs have been taken into use in August

New Nosto ATMs have been taken into use in August at the following premises in Tampere: Nosto Prisma Kaleva, Sammonkatu 75; Nosto S-Market Kaleva, Sammonkatu 60; Nosto Prisma Linnainmaa, Liikekatu 3; Nosto Prisma Koivistonkylä
Lempääläntie 21; Nosto S-Market Kaukajärvi, Keskisenkatu 5; Nosto Sale Amuri, Satakunnankatu 36; Nosto Prisma Lielahti, Turvesuonkatu 2.

In addition, new Nosto ATMs have been introduced in the following locations:
Nosto S-Market Sääksjärvi, Tampereentie 453, Lempäälä; Nosto ABC Pirkkala, Keisarinviitta 2, Pirkkala; Nosto Prisma Kangasala, Mäkirinteentie 10, Kangasala; Nosto Sale Asemantie, Asemantie 2, Ylöjärvi; Nosto ABC Teivo, Hiitintie 1, Ylöjärvi; Nosto S-Market Ylöjärvi, Lähdevainiontie 1, Ylöjärvi; Nosto S-Market Lempäälä, Puistokatu 4, Lempäälä; Nosto ABC Kolmenkulma, Rounionkatu 140, Nokia; Nosto S-Market Hämeenkyrö, Härkikuja 4, Hämeenkyrö; Nosto S-Market Parkano, Humalankatu 1, Parkano; Nosto ABC Riihimäki, Kinturintie 2, Riihimäki; Nosto Prisma Riihimäki, Voimalankatu 2, Riihimäki; Nosto Prisma Riihimäki, Voimalankatu 2, Riihimäki; Nosto S-Market Hirsimäki, Lopentie 22, Riihimäki.

News