Siirry sisältöön
Etusivulle

Uusi Nosto käteisautomaatti Kirkkonummen Tolsaan

Kirkkonummen Tolsassa otetaan käyttöön uusi Nosto käteisautomaatti 1.4.2022. Nosto käteisautomaatti sijaitsee K-Market Tolsassa osoitteessa Tolsantie 16, Kirkkonummi.

Nosto haluaa varmistaa, että käteinen raha on jokaisen suomalaisen ulottuvilla myös tulevaisuudessa. Uusi automaatti palvelee kaupan sisätiloissa ma-la 7-22 ja su 10-21.

Nosto käteisautomaattien tavoitteena on tarjota ihmisille tasavertaisia mahdollisuuksia käteisen käyttöön iästä, varallisuudesta tai asuinpaikasta piittaamatta. Nosto käteisautomaattien palvelut ovat kuluttajille ilmaisia.

”Haluamme olla mukana ihmisten arjessa ja tarjota käteisautomaatteja myös pienille ja harvaanasutuille paikkakunnille. Vuoden 2022 aikana tulemme avaamaan useita käteisautomaatteja eri puolille Suomea,” kertoo Nosto käteisautomaatteja hallinnoivan Nokas CMS Oy:n maajohtaja Risto Lepo.

”Olemme ylpeitä, että saamme lisättyä K-Market Tolsan jo nyt runsaaseen lisäpalvelutarjontaan myös tämänkin palvelun, Nosto käteisautomaatin. K-Market Tolsan, myös Tolsan Pikkujättinäkin tunnetun, K-Marketin oheispalvelut ovat poikkeuksellisen runsaat sisältäen mm. Matkahuollon, UPS:n ja Schenkerin pakettipalvelut, kirjepostilaatikon kaupan edessä sekä Veikkauksen palvelut”, kertoo kauppias Jani Varjonen.

Käteisautomaattien määrä on Suomessa laskenut pitkään. Suomessa onkin asukaslukuun suhteutettuna vähiten käteisautomaatteja Euroopassa. Noston tultua markkinoille 2017, automaattien kokonaismäärä on Suomessa saatu kasvuun.


Käteistä rahaa tarvitaan myös jatkossa

Käteinen raha on edelleen keskeinen maksuväline useille suomalaisille. Eniten käteisnostoja tekevät yli 55-vuotiaat. Nostotapahtumia tapahtuu eniten kuukauden alussa, kun eläkkeet ja muut korvaukset tulevat maksuun.

Yleinen syy mennä käteisautomaatille on myös käteisen antaminen lahjaksi.

”Nuoret toivovat yleisesti edelleen saavansa lahjaksi käteistä rahaa, koska sen käyttömahdollisuudet ovat laajat ja käteinen raha tuntuu tilisiirtoon verrattuna selkeästi konkreettisemmalta. Käteinen sopii hyvin myös nuorten ja lasten talouskasvatukseen”, Lepo arvioi.

”Myös huoltovarmuuskeskus suosittaa kaikkia ihmisiä pitämään aina jonkin verran käteistä rahaa saatavilla. Kyberuhkien ollessa entistä mahdollisempia, käteinen raha on tärkeä pitää yhtenä vaihtoehtona maksuvälineiden joukossa yhteiskunnan jatkuvuuden turvaamiseksi”, Lepo lisää.

Nosto käteisautomaatit ovat toimineet Suomessa vuodesta 2017. Ne ovat osa norjalaista Nokas-konsernia, joka on Skandinavian suurin käteishuoltoalan yritys. Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa toimiva konserni käsittelee vuosittain yli 10 miljardia euroa käteistä rahaa.

Lisätietoja:

Risto Lepo, maajohtaja
Nosto käteisautomaatit
puh. +358 40 544 2247
risto.lepo@nokas.com

Medialle:
Riston ja Noston kuvia löydät täältä >>

 

Ajankohtaista