Siirry sisältöön
Etusivulle

Poikkeusajan Sankarit: Voittajan kuulumisia!

 


Talviterveiset Noston kesällä 2021 järjestämän hyväntekeväisyyskampanjan voittajalta, Alavuden seudun eläintiimi ry:ltä!

Kysyimme Alavuden seudun eläintiimiltä mitä yhdistykselle tänään kuuluu ja miten toimintaa on kehitetty puoli vuotta sitten päättyneen Poikkeusajan Sankarit -kampanjan ja sen voitosta saadun 10 000 euron toiminta-avustuksen avulla.

”Eläintiimin on kokenut paljon uusia tuulia. Olemme mm. hankkineet uuden toimitilan lähempää Alavuden keskustaa ja saaneet päätökseen koirapuistoprojektin.

Erityisesti syksy on ollut haastava: Ei montaa sellaista päivää ole ollut, ettemmekö olisi saaneet ilmoitusta apua tarvitsevasta kissasta. Terveysongelmia on tähän vuoteen mahtunut monikirjoisesti ja valitettavan moni on jouduttu saattelemaan sateenkaarisilloille.

Onneksi olemme kuitenkin päässeet juhlimaan myös useita onnistumisia sekä saaneet tiimiin muutamia uusia kasvoja.

Tästä on hyvä ponnistaa uuteen vuoteen!”

 

 

Risto Lepo, maajohtaja, Nosto:

”Kampanja oli menestys. Olemme Nostossa todella ylpeitä siitä, että pystyimme kampanjan avulla tuomaan ison yleisön tietoisuuteen koronan aiheuttaman ”poikkeusaikojen hiljaisia hyväntekijöitä”, eli yhdistyksiä ja ihmisiä, jotka ovat vapaaehtoisesti työskennelleet avun tarvitsijoiden puolesta.

Hyväntekeväisyyshankkeemme osoittaa, että suomalaiset ovat olleet korona-aikanakin epäitsekkäitä ja antaneet apuansa sitä tarvitseville.”

 

Ajankohtaista