FI| SV| EN
Asiakaspalvelu:
+358 207 520 530

Nosto

Turvallista käteisen nostamista ilman ylimääräisiä kuluja.

Haluamme antaa sinulle entistä enemmän itse mahdollisuuksia valita, mistä nostat käteistä. Ja että voit tehdä sen ilman ylimääräisiä nostokuluja. Nyt se on myös mahdollista, sillä kaikista käteisautomaateista Suomessa tehtävät nostot ovat kuluttajille samanhintaisia.

Yhteistyössä S-ryhmän kanssa haluamme varmistaa käteisautomaattipalveluiden säilymisen siellä, missä ihmiset liikkuvat. Siksi etsimme jatkuvasti uusia hyviä sijoituspaikkoja Nosto-käteisautomaateillemme. Olemme aloittaneet Nosto-käteisautomaattiverkoston laajentamisen vuoden 2017 aikana ja jatkamme niiden levitystä koko Suomeen vuoden 2018 aikana.

Nosto-käteisautomaatit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. 50 ja 20 euron setelien lisäksi voit nostaa 10 euron seteleitä. Nostot ovat mahdollisia yleisimmillä maksukorteilla kuten Visa, Visa Electron, Mastercard jne.

Emme peri käteisautomaatin käytöstä kuluja kuluttajilta. Oma pankkisi saattaa veloittaa Nosto-käteisautomaatin käytöstä palvelumaksun. Ei kuitenkaan yhtään enempää kuin muiden Suomessa toimivien käteisautomaattien käytöstä. Tarkastathan korttiehtosi ennen nostoa.

Ajankohtaista